Persoonlijke en uitmuntende service Ervaring & vakmanschap
Top-maat keukenapperatuur_1

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek, hier kunt u kijken wat andere klanten over ons te zeggen hebben.

Harry en Alinda Baggen

Ron, dank je wel voor de nieuwe keuken in onze nieuwbouwwoning in Schimmert mei 2012. Nu hopen we op een mooi eiland met zelfde werkblad en zelfde kastjes als de huidige keuken.

20 september 2022
Fam. van de Wall

Ron, bedankt voor de fijne manier van werken. Onze keukenrenovatie is goed geslaagd dankzij jou, het lijkt wel een nieuwe keuken.

20 september 2022
Margort Eussen-Rijs

Na vele problemen met de afdeling WMO van de gemeente én degene waarbij ik een aangepast deel van de keuken moest bestellen, ben ik na alle ellende daarmee gestopt.Ik kwam bij toeval bij TOP-MAAT Keukens terecht.Toen Ron eenmaal bij ons thuis was geweest en we met hem hadden gesproken over het aangepaste deel en de rest van de keuken, straalde hij al meteen zijn vakmanschap uit. De passie en liefde voor zijn werk was voor ons reden om met hem in zee te gaan.En of hij vakmanschap heeft geleverd: een 10 !!!!!!Bovendien heeft hij de oude keuken mee uitgebouwd en gedeeltelijk weer in de kelder opgebouwd..Een keuken bij Ronkost je geen ton.Toch veel service en kwaliteit en een keuken voor de eeuwigheid.Ron bedankt.

20 september 2022
Fam. Jansen uit Susteren

“Eerst zien en dan geloven” een veel gehoorde uitspraak.Maar wat Ron onder handen neemt geeft ook werkelijk een prachtig resultaat.Met zo veel passie en enorm vakmanschap een oude keuken renoveren tot een schitterende nieuwe keuken.Werkelijk TOP MAAT !!(tot in het kleinste detail, van offerte tot oplevering keuken)Ron nogmaals hartelijk dank, ook voor de zeer prettige en aangename samenwerking.

20 september 2022
Familie Goossens Luxemburg

Wij zijn ontzettend tevreden over de mooie nieuwe keuken die Ron bij ons heeft geplaatst. De keuken is zelfs nog eerder geplaatst dan afgesproken! Wij kunnen Ron en zijn service bij iedereen aanbevelen.

20 september 2022
De Heer Vleugels Bunde

Ron Bours van Topmaat keukens heeft najaar 2013 mijn keuken gerenoveerd.

In het voorgesprek heeft Ron duidelijk alle mogenlijkheden genoemd, ondersteund door fotomateriaal en modellen.

Vervolgens heeft Ron een vrijblijvende offerte gemaakt waarin de kleinste details waren meegenomen.

Ron heeft mij een adres van een klant gegeven waar hij zeer recent een keuken gerenoveerd heeft.

Na vergelijking met twee andere offertes en na bezoek aan de genoemde klant was mijn keuze snel gemaakt: Ron was mijn man!

Ron heeft alles war in het voorgesprek en in de offerte genoemd was, waargemaakt.

Op mijn verzoek heeft Ron de hele regie in handen genomen, d.w.z. hij maakte afspraken met de tegelzetter, de electicien, de timmerman en de schilder.

Hierdoor kon de totale renovatie ongestoord verlopen en hoefde niemand te wachten op de ander.

Een groot voordeel van de werkwijze van Ron Bours is dat hij de opname, de offerte, de regie maar ook de uitvoering zelf doet. Ron heeft zich 100% aan de gemaakte afpraken gegehouden, iets dat in deze branche weinig voorkomt….

Ron heeft kwaliteit geleverd, v.w.b. de geleverde keukenonderdelen, de apparatuur, de uitvoering van het werk, maar stond ook in voor de kwaliteit van de toeleveranciers.

Ron ga zo door.CHAPEAU.             

JO Vleugels      

20 september 2022
Brunssum

100% Top Maat – 100% oog voor detail – 100% vakmanschap – 100% hart voor het werk – 100% secuur – 100% betrouwbaar – 100% kwaliteit – 100% service – 100% gezellig – 100% tevredenheid – maakt samen 1000 % Ron Bours! Hartelijk bedankt !!!

20 september 2022
Fam. Horsmans - Spaubeek

Vorig jaar heeft Ron Bours de keuken in ons nieuwe huis “gepimpt”.Op zich was de keuken nog prima maar we wilden meer kleur en meer een eenheid met onze eettafel. Ron, je zei het zelf al: “ik ben zeker niet de duurste maar ook niet de goedkoopste”. Aan kwaliteit hangt natuurlijk een prijskaartje.Nou Ron, wij zijn 100% tevreden, je levert super kwaliteit en je service is onbetaalbaar. Iets wat tegenwoordig nog maar zelden voorkomt. Ik raad Top-Maat dan ook zeker aan bij vrienden en bekenden.

20 september 2022