Persoonlijke en uitmuntende service Ervaring & vakmanschap
Top-maat keukenapperatuur_1

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek, hier kunt u kijken wat andere klanten over ons te zeggen hebben.

Fam. Steinbusch Doenrade

We waren tevreden over de indeling van onze oude keuken maar de folie van de kastjes liet los, het werkblad was aan vervanging toe en we wilde graag over op inductie. Zodoende kozen we voor een renovatie. Diana heeft ons heef fijn geadviseerd in de mogelijkheden, kleuren, materialen en apparatuur. Ze nam hier uitgebreid de tijd voor. Afgelopen week was het zo ver en startte de renovatie. In een woord, wauw…ongelofelijk wat een vakmanschap. Ron en Bjorn zijn heel secuur, bedenken oplossingen ter plekke en hebben een enorme passie voor hun vak. Een uniek familiebedrijf dat top werk levert en heel prettig in de omgang is. Ook de afstemming met de schilder was goed geregeld. Bedankt, we genieten volop van onze nieuwe keuken.

20 januari 2023
Belinda Stein

Begin van dit jaar renovatie advies gehad van Diana, vorige maand zijn Ron en Bjorn komen renoveren, nieuwe frontjes en apparatuur, afgelopen vrijdag kwam de stoomoven en nog een frontje, fijn voor de feestdagen alles klaar.. we zijn dik en dik tevreden, goed advies en zeer deskundig uitgevoerd.. Ze hebben passie voor hun vak, kortom het zijn toppers.
Topmaat is gewoon Top!

19 december 2022
Jos en Henny Limpens Urmond

Ron, Bjorn en Diana

Allereerst wat zijn jullie een goed en aardig team. Het directe contact met diegenen die het ook uitvoeren is helemaaal top.
Super werk afgeleverd. Wij zijn superblij met de door jullie uitgevoerde renovatie. Kasten verandert in ladenkasten, nieuwe afzuiging, inductieplaat geplaatst en uitleg gekregen.

17 december 2022
Beoordelingen Top Maat Keukens
Diana Munstergeleen

Ik was nog tevreden met mijn keuken maar wilde alleen een nieuw werkblad en wasbak. Ze hebben me heel goed geadviseerd. Vandaag is het geplaatst en ze hebben prachtig werk geleverd. Ik ben zeer tevreden.

14 december 2022
Tom en Ellen van der Werf Urmond

Beste Diana, Ron en Björn,

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Top advies
Top communicatie
Top werk
Top precies
Top klantvriendelijk
Top maatwerk
Jullie zijn een Top team!

7 december 2022
Ruijters Buchten

Vandaag heeft Ron mijn nieuwe electrische oven en inductieplaat geïnstalleerd, mijn oude oven was al 3 jaar defect en nu was het eindelijk zover! Ron heeft uitstekend en keurig werk geleverd, alles netjes geplaatst en zelfs gepoetst :), zijn uitleg was duidelijk en kan alleen maar zeggen dat het woord Top in Top-Maat keukens méér dan terecht is!

Super bedankt Ron, ik ben zéér tevreden!!!

16 november 2022
René van Iersel Papenhoven

Na een keukenrenovatie enkele jaren geleden nu ook weer Ron gevraagd voor het plaatsen van een inductieplaat. Deskundig advies en een perfecte uitvoering. We zijn er heel blij mee. Bedankt 👌😁

2 oktober 2022
Harry en Alinda Baggen

Ron, dank je wel voor de nieuwe keuken in onze nieuwbouwwoning in Schimmert mei 2012. Nu hopen we op een mooi eiland met zelfde werkblad en zelfde kastjes als de huidige keuken.

20 september 2022