Persoonlijke en uitmuntende service Ervaring & vakmanschap
Top-maat keukenapperatuur_1

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek, hier kunt u kijken wat andere klanten over ons te zeggen hebben.

Nicole en Maurice van Engelen-Drenth Echt

Ron en Bjorn, bedankt voor het plaatsen van de nieuwe koelkast. TOP werk geleverd, niet alleen voor het plaatsen maar ook voor het
meedenken over aansluiten en dan nog alles poetsen… Jullie mogen trots zijn op dit prachtige bedrijf.
Diana, Ron en Bjorn wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen!
Dank van een gelukkige huisvrouw die nooit meer 80x hoeft te checken of de koelkastdeur echt goed dicht zit,

Nicole Drenth

27 mei 2023
Beoordelingen Top Maat Keukens
Fam. Hoogers Elsloo

Topmaat, Diana, Ron en zeker niet vergeten Bjorn, vakkundig vanaf ontwerp tot het laatste schroefje van oven. Zeer enthousiast. Bij problemen denken ze in oplossingen waar een schitterende keuken uit ontstaat. Topmaat oftewel Top Top Top.

21 mei 2023
Jean en Truus Tholen Urmond

Sinds kort genieten we van onze fantastische keuken mede dankzij Diana, Ron en Bjorn van Top-Maat Keukens Urmond.
Met hulp van de vakkundige adviezen van Diana werd de keuken samengesteld geheel naar onze wensen. Ron en Bjorn hebben vervolgens de keuken geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Vakmanschap van de hoogste plank. We hebben nu echt een TOP keuken.

10 mei 2023
Familie Scheuermann Urmond

Familie Bours heeft onze keuken gerenoveerd. Een en al lof!! Alles professioneel geplaatst en netjes en op een fijne manier aangepakt. Wij zullen hier nog veel plezier van hebben!! Dank jullie wel!

2 mei 2023
Senden Stokkem ( Belgie )

Hebben een prachtige nieuwe keuken laten plaatsen door Ron en Björn . Diana legt de eerste contacten en is keigoed op de hoogte van alles wat met je keuken te maken heeft , bijkomend is ze bijzonder aangenaam als persoon , ook de keukenmannen , crazy wat een topafwerkers ! Niets wordt aan het toeval overgelaten , voor alles is er een oplossing ! Weet dat wij een oud huis hebben ( 1950 ….), met kromme muren en toch slagen zij er in ( met een keigoed stukadoor ) de keuken een metamorfose te laten ondergaan , ronduit we kregen waar voor ons geld , onze droom is uitgekomen « de gedroomde keuken staat er . Langs deze weg nogmaals dank aan het hele team voor het puike werk wat jullie hier vlak over de maas gepresteerd hebben bij ons in Stokkem , Luc en Judith

5 april 2023
Fam. Tummers Born

Zowel Diana, Ron als Bjorn doen de naam van hun bedrijf alle eer aan.

Vanaf het eerste contactmoment tot de oplevering duidelijke en goede communicatie. Overal werd een oplossing voor gezorgd.

Wij zijn uiterst tevreden over hun professionele vakkundige werkzaamheden en zouden TOP-Maat bij iedereen kunnen aanbevelen.

20 februari 2023
Fam. Stoffels Berg aan de Maas

Wij wonen sinds 6 jaar in een jaren 30 huis. Onze keuken is door de vorige bewoners gesitueerd in de oude varkensstal. Dit betekent o.a. dat geen enkele muur recht is en ook dat onze granieten grindvloer, ondanks alle precisie en vakmanschap, niet helemaal waterpas is. Daarbij wilden wij alleen de kasten en de fronten vervangen. Het fornuis, gootsteen, granieten aanrechtblad en koelkast wilden wij graag behouden.
Wegens deze charmante onvolkomenheden wisten wij meteen ‘dit moet gewoon puur maatwerk worden’. door de vele goeie reviews en mond op mond reclame die wij hoorden zijn we met Diana en Ron van Topmaat Keukens in zee gegaan en dit voelde meteen heel goed!
Diana is een avond bij ons langs geweest met een aantal frontpanelen om uit te kiezen en om onze wensen te bespreken. Diana gaf ons zeer goed en volledig advies en wees ons op zaken waar wij niet aan gedacht hadden.
We hebben o.a. het systeem van ‘een lade in een lade’ bij Diana en Ron thuis mogen bekijken.
Na enige tijd was het dan zover….onze oude kasten gingen eruit en de nieuwe kasten gingen erin. En maatwerk was het zeker! Voor elk probleem wisten Ron en Bjorn een perfecte oplossing te bedenken. Ook werd ons aanrechtblad waterpas gelegd en vastgezet. Oude kitnaden werden vervangen door nieuwe strakke naden en onze koelkast kreeg een mooie ombouw.
Ron en Bjorn werken zeer netjes. Elke avond werd het gereedschap keurig opgeruimd, de vloer geveegd en alle rommel opgeruimd.
kortom…wij zijn superblij dat we voor Topmaat Keukens hebben gekozen. We denken niet dat een ander keukenbedrijf onze keuken zo mooi had kunnen renoveren en op bestaande elementen had kunnen voortborduren als dat Ron, Bjorn en Diana hebben gedaan.
TOP dat jullie onze KEUKEN op MAAT hebben gemaakt!!

6 februari 2023
Fam. Steinbusch Doenrade

We waren tevreden over de indeling van onze oude keuken maar de folie van de kastjes liet los, het werkblad was aan vervanging toe en we wilde graag over op inductie. Zodoende kozen we voor een renovatie. Diana heeft ons heef fijn geadviseerd in de mogelijkheden, kleuren, materialen en apparatuur. Ze nam hier uitgebreid de tijd voor. Afgelopen week was het zo ver en startte de renovatie. In een woord, wauw…ongelofelijk wat een vakmanschap. Ron en Bjorn zijn heel secuur, bedenken oplossingen ter plekke en hebben een enorme passie voor hun vak. Een uniek familiebedrijf dat top werk levert en heel prettig in de omgang is. Ook de afstemming met de schilder was goed geregeld. Bedankt, we genieten volop van onze nieuwe keuken.

20 januari 2023