Persoonlijke en uitmuntende service Ervaring & vakmanschap

Alles wat je niet had verwacht van een oven

De nieuwe iQ700 studioLine-oven richt zich op verbondenheid, waardoor je gemakkelijk de heerlijkste gerechten bereidt. Waarin technologie en design dusdanig samenkomen, dat ze al je zintuigen stimuleren. En met intelligente functies die je tijd en moeite besparen, waardoor je meer tijd kunt besteden aan dat wat jij belangrijk vindt.

Overtuigend in ieder opzicht

Dit is de nieuwe iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd je intelligente oven te laten stralen. De greep is dusdanig vormgegeven dat je hem bijna niet ziet als je voor de oven staat, maar biedt je een stevige houvast om je gerechten gemakkelijk in de oven te plaatsen en uit de oven te halen. Daarnaast zorgt hij ook nog eens voor een prachtig designstatement in je keuken.

TFT-Touchdisplay

Het nieuwe iQ700-ovenmenu is toegankelijk via het hoge resolutie TFT-touchdisplay. Het heldere contrast en de kleuren van het display representeren de hoge functionaliteit van de oven en zorgen er tegelijkertijd voor dat je gemakkelijk door alle opties navigeert. Met de duidelijke afbeeldingen van alle voorgeprogrammeerde gerechten, de verschillende bruiningsniveaus en instructies wordt koken nóg intuïtiever en plezieriger. In totaal zijn er drie verschillende displays, afhankelijk van de oven die je kiest.

Kies jouw favoriete niveau van knapperigheid

De nieuwe iQ700-oven is uitgerust met de Individuele Bruining-functie en biedt een keuze uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl je gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het door jou gekozen bruiningsniveau nauwlettend in de gaten. Als je gerecht klaar is, schakelt de oven automatisch uit en krijg je een melding op je smartphone dat het gewenste bruiningsniveau is bereikt. Altijd je lievelingsgerecht precies zoals jij het lekker vindt.